9 september 2018
17:15

Mossens BK

Referat: IF Mölndal Fotboll - Mossens BK

Trots sjukstuga fick vi samlat ihop 13 tappra tjejer till matchen mot Mölndals IF på ett gråmulet Åbyvallen på söndagseftermiddagen.

Senast vi mötte Mölndal på Valhalla IP så slogs något slags rekord i offsidelöpningar då Mölndals höga backlinje gjorde oss konfunderade.
Vi pratade mycket om det innan matchen men tyvärr så hamnade vi i fällan alldeles för många gånger även den här matchen.

Rent resultatmässigt gjorde det inte så jättemycket då vi vann matchen komfortabelt men vi hade gärna sett något mindre enkla offsidelöpningar, speciellt i första halvlek.

De gångerna då löpningarna satt bra blev det oftast frilägen och det var på två av dem som Sara A. i princip punkterade matchen i matchminut 22 och 24.
Nellie nickade in 3-0 strax innan halvlek efter en fin vänsterhörna från Alice.

I andra halvlek föll ytterligare två mål, Alice i matchminut 52 och Sara A. fullbordade ett hattrick när hon satte 5-0 fyra minuter från slutet.

En gedigen insats av tjejerna idag och kul att hålla nollan igen, i och med segern är vi definitivt med i racet om en plats på den övre halvan i Juniorklass 2.

Nu väntar dubbelmatch mot GFF/Azalea BK och Torslanda IK i helgen, segerchans i bägge matcherna men det kommer att krävas 100% inställning, det vet vi att ni har!